u bodi Позиције на којима се налазе цистерне са водом за пиће у Сивцу

Позиције на којима се налазе цистерне са водом за пиће у Сивцу

0

Код Ватрогасног дома у Сивцу од 6-24 часа налази се цистерна од 7.000 литара – фиксна која је допремљена из општине Апатин.

Код зграде ЈКП „Радник“ Сивац – постављено је 5 канистера од по 1.300 литара који су допремљени од ЈКП „Наш дом“ Апатин, испорука воде се врши од 6 до 24 часа.

У Балканској улици, код циглане, постављене 3 су цистерне од по 1.000 литара пијаће воде, где се испорука врши од 7 до 22 часа.

Код школе у Новом Сивцу постављена је цистерна од 6.500 литара пијаће воде која је допремљена из општине Оџаци и испорука грађанима пијаће воде вршиће се од 7 до 22 часа. Овом цистерном ће се допуњавати-снабдевати водом цистерна код Ватрогасног дома и 5 канистера од по 1.300 литара, лоцираних код јавног комуналног предузећа „Радник“ Сивац.

Код продавнице „Коктел“ у ул. С. Марковића, и продавнице „Пловак“ у ул. А. Чарнојевића, постављена је цистерна од 5.000 литара  која је допремљена из ДВД МЗ Крушчић, испорука воде се врши од 7 до 22 часа. Ова цистерна је у старту постављена код продавнице „Коктел“ а након пражњења пребацује се код продавнице „Пловак“ и ротација ће бити после сваког пражњења.

Share.

Comments are closed.