u bodi Освајачи Купа Војводине ЖФК „Полет“ посетили МЗ „Сивац“

Освајачи Купа Војводине ЖФК „Полет“ посетили МЗ „Сивац“

0

Поводом највећег успеха у историји клуба – освајања Купа Војводине – фудбалерке ЖФК „Полет“, председника клуба Жељка Варагића и тренера Златка Струњаша примио је секретар МЗ „Сивац“ Бобан Дамјановић. У пријатном разговору председник ЖФК „Полет Жељко Варагић захвалио се секретару месне заједнице „Сивац“ Бобану Дамјановићу на максималној подршци, који је овај клуб од самог основања добио од МЗ „Сивац,

а који се поклопио са доласком новог савета МЗ „Сивац“ на дужност. Он је посебно истакао да су нови чланови савета МЗ „Сивац“ препознали ентузијазам и све проблеме новонасталог клуба и дали пуну подршку клубу када им је она била најпотребнија. Јована Зиндовић, капитен „Полета“ из Сивца је поручила да ће она и њене другарице улагати максимални труд и залагање како би и даље постизале што боље резултате.

Према речима тренера Струњаша женски фудбал у Сивцу је у повоју, а постигнути резултат представља добру основу за будућност женског фудбала у Сивцу. Он је рекао да је само истрајним радом свих у клубу и несебичном помоћи свих релевантних институција у Сивцу могуће очекивати да ЖФК „Полет“ постане понос Сивца. Тренер „Полета“ Златко Струњаш је истакао да ће се он трудити да максималним радом и залагањем пренесе потребно знање девојкама и изразио наду да ће „Полет“ бити успешан и на наредним такмичењима.

Секретар Дамјановић је честитао на успесима члановима ЖФК „Полет“ из Сивца и донесеном пехару освајача Купа Војводине и обећао да ће Савет МЗ „Сивац“ покушати да максимално помогне и пружи пуну подршку у складу са могућностима.

Share.

Comments are closed.