u bodi Фудбал финале Купа Војводине (Ж) Сивчанке одбраниле примат

Фудбал финале Купа Војводине (Ж) Сивчанке одбраниле примат

0

Трећу годину за редом фудбалерке Полета из Сивца освојиле су пехар у Купу на територији Фудбалског савеза Војводине. У финалној утакмици овогодишњег покрајинског Купа, изабранице тренера Златка Струњаша,са убедљивих 4:1 (2:0), биле су успешније од Металманије из Кањиже.

Голове за Сивчанке постигле су Анастасија Говорчин у 11., Викторија Часар у 31., Николет Часар у 80. и Јована Вујадиновић (из једанаестерца) у 83. минуту, а Бетина Балаж у 62. минуту дала је почасни погодак за Кањижанке. Сусрет је одигран на стадиону Полета у Сивцу, пред нешто више од 100 гледалаца.Домаће играчице током целог меча су имале теренску иницијативу и биле много бољи ривал,пропустиле су домаће много прилика за гол и могле су много раније да ресе све дилеме око победника.После смањења резултата гостујуће играчице су кренуле нешто агресивније и створиле су две три добре прилике ,али то није дуго трајало домаће фудбалерке су опет преузеле иницијативу и поново почеле ређати прилике да би са још два погодка у мрежи гостију ставиле тачку и заслужено убедљиво славиле и трећи пут за редом освојиле Куп Војводине за жене.Спортску правду делила је судија Јелена Бањеглав из Бачке Тополе.
После завршетка финалног меча, представник ФСВ Чедомир Драшковић из Бачке Тополе, је уруцио пехар капитенки ЖФК Полета Јовани Зиндовић.

 

ПОЛЕТ (С): Ердеи, Бањеглав, Аврамовић, Остојић, Лишчевић, Зиндовић, Селак,Вујадиновић, В.Часар, Говорчин, Шерко. Још су играле : Безбрадица, Илић, Н.Часар, Пурда, Рајковић.
МЕТАЛМАНИЈА: Неђеши, Шоти, Черњак, Терењи,Кермеци, Киш, Толмалчевић, Локетић,Тумбас, Балаж,Ердељи. Још су играле : Ковач, Фекете, Ербус, Тотајев.

Share.

Comments are closed.