u bodi Делегација Фудбалског савеза Србије посетила Сивац

Делегација Фудбалског савеза Србије посетила Сивац

0

Делегација Фудбалског савеза Србије предвођена селектором женске сениорске репрезентације Гораном Сретеновићем посетила је ЖФК „Полет“ из Сивца и том приликом разговарала са председником ЖФК Жељком Варагићем, секретаром МЗ „Сивац“ Бобаном Дамјановићем и тренером сивачке женске екипе Златком Струњашом.

Састанак који је одржан у просторијама месне заједнице Сивац је протекао у конструктивној атмосфери, а гости из Београда су најпре честитали домаћинима на значајним успесима и резултатима које се постигли у последњих неколико година. Гости су се захвалили домаћинима на срдачном и пријатном дочеку и истакли да је ЖФК „Полет“ добар пример успешног и веома перспективног клуба који потиче из мале средине.

Према речима Дамјановића постоји разумевање и подршка локалне самоуправе, али да има простора да се сарадња и додатно унапреди.Он је гостима представио план за боље функционисање ЖФК „Полет“ и рекао да Сивчанке у континуитету постижу успехе што није остало незапажено ни ван граница наше земље.

У оквиру делегације фудбалског савеза Србије састанку су присуствовали селекторка репрезентације Србије до 19 година Лидија Стојкановић,Душан Гелић тим менаџер свих селекција Женског фудбала, Влада Крстивојевић председник комисије за женски фудбал и Никослав Бјеговић задужен за женски фудбал испред ФСС.

Share.

Comments are closed.