u bodi Сарадња школе и локалне самоуправе

Сарадња школе и локалне самоуправе

0

У оквиру редовне сарадње школе са органима локалне самоуправе, данас је у просторијама школе одржан радни састанак директора, секретара школе и секретара Месне заједнице Сивац.

Анализиран је рад школе у протеклом периоду са акцентом на манифестацију обележавања „Дечије недеље“ и обележавања Дана школе. У оквиру Дана школе реализован је велики пројекат „Сивац село у четири реда“ уз учешће петнаест наставника и преко педесет ученика  и њихових родитеља, бака, дека и пријатеља.  Велики допринос успешности речених активности дао је и Дом културе у Сивцу, МЗ Сивац и ЈКП „Радник“ из Сивца.

Ових дана се завршава процедура избора најповољнијег понуђача за реализацију повезивања зграде школе и фискултурне сале топлим ходником у Старом Сивцу. У будућем периоду акценат ће се ставити на замену дотрајалих подова у учионицама и ходницима исте зграде.

Усклађивање пројектно-техничке документације за санацију и реновирање објекта у Новом Сивцу је, у сарадњи са Владином канцеларијом за јавна улагања, такође у завршној фази.

Динамика остваривања овог пројекта предвиђа да ће се радови реализовати у следећој календарској години.

Директор школе

Ференц  Лендак

Share.

Comments are closed.