u bodi Хала у Сивцу ускоро на располагању свим спортистима

Хала у Сивцу ускоро на располагању свим спортистима

0

Секретар Месне заједнице Сивац Бобан Дамјановић уприличио је у петак, 22. новембра 2019. године пријем за Марјана Стојанца, тренера Женског кошаркашког клуба Сивац – координатора женских младих селекција кошаркашког Савеза Војводине и Горана Крстајића, тренера мушког Кошаркашког клуба Сивац, који је и председник Кошаркашког савеза Западно-бачког округа, члан Управног одбора Кошаркашког савеза Војводине, селектор женске и мушке селекције младих категорија за Војводину и делегата у Кошаркашком савезу Србије.

Том приликом секретар Дамјановић је Стојанца и Крстајића обавестио да ће од јануара 2020. године новоизграђена спортска хала у Сивцу бити на располагању и кошаркашима, да ће за те намене бити постављени кошеви и да и кошаркаши могу да рачунају на помоћ Месне заједнице.

Будући да ће Месна заједница водити бригу о хали биће утврђени термини за све клубове, односно, спортисте, као и за рекреативце, јер је циљ да халу користе сви грађани и да она кроз спорт и рекреацију буде главно место окупљања младих Сивчана, рекао је секретар Бобан Дамјановић.

извор:qmedia

Share.

Comments are closed.