u bodi МЗ Сивац спремни за веће падавине

МЗ Сивац спремни за веће падавине

0

Бобан Дамјановић, секретар Месне заједнице Сивац разговарао је данас са директором ЈКП „Радник“ Жељком Маџаревим о тренутној ситуацији када је у питању атмосферска канализација. Циљ састанка је био да се провери стање на терену и спремно дочекају веће количине падавина. Како је речено на састанку атмосфесрки канали се редовно чисте и за сада нема никаквих проблема када је у питању одвођење атмосферских вода из насеља. Без обзира на тренутну ситуацију комуналне службе ће редовно контролисати канале и вршити интервенције где год буде потребно, један је од закључака са овог састанка.

Осим, атмосферске канализације било је речи и о садњи нових младица, водоснабсдевању и месној депонији. Снабдевање водом је редовно и она је исправна за употребу што показују редовне анализе, а на депонији ће бити постављене камере.

Директор ЈКП „Радник“ Сивац Жељко Маџарев је истакао да је ово комунално предузеће купило нови трактор и да је план за наредну годину да се настави са обнављањем механизације и истовремено са појачаним активностима на изградњи и одржавању комуналне инфраструктуре у месту.

На крају састанка руководиоци Месне заједнице и „Радника“ су се осврнули и на спремност зимске службе. Констатовано је да је мехзанизација спремна и да на лагеру има довољно соли и ризле са којима се може одмах интервенисати на путевима и тротоарима које одржава ово комунално предузеће.

Share.

Comments are closed.