u bodi Наставак решавања комуналних и инфраструктурних проблема у Сивцу

Наставак решавања комуналних и инфраструктурних проблема у Сивцу

0

Решавање комуналних проблема и санација објеката комуналне инфраструктуре у Сивцу настављена је и ових дана добром сарадњом Месне заједнице Сивац и ВД „Бачка“. Наиме, како је договорено на састанку секретара Месне заједнице Сивац Бобана Дамјановића са директором „Бачке“ Синишом Вујовићем ископан је упојни канал и скинута банкина у улици Петра Драпшина код гробља.

Напоменимо да су заједничким деловањем у протеклом периоду, у овом насељеном месту у кулској општини, саниране дивље депоније, ископан део такозваног Кудељарског канала и очишћен део атмосферске канализације.

Како истиче секретар Месне заједнице Бобан Дамјановић реч је о редовним активностима које спроводи Месна заједница на решавању комуналне проблематике. „Проблема има али их ми решавамо свакодневно. Оно што је још важније све послове радимо у сарадњи са грађанима који нам указују на недостатке на комуналној инфраструктури. Овим путем их позивам да наставимо заједнички да радимо, јер само тако ћемо комуналне проблеме решавати брже и ефикасније“, истиче Дамјановић.

Share.

Comments are closed.