u bodi Поклони за малишане вртића Чувари осмеха

Поклони за малишане вртића Чувари осмеха

0

Секретар Месне заједнице Сивац Миленко Рајић и председник Скупштине општине Кула Бобан Дамјановић обишли су данас вртић „Чувари осмеха“ у Сивцу. Они су, већ по традицији, поводом Дечије недеље обрадовали малишане и запослене поклонима.

-Месна заједница Сивац има одличну сарадњу са Предшколском установом „Бамби“, јер радимо на истом задатку да нашим малишанима обезбедимо боље услове за учење и игру. Трудићемо се да ту сарадњу још више унапредимо у наредном периоду, рекао је између осталог Миленко Рајић, секретар Месне заједнице Сивац.

У оквиру ПУ „Бамби“ ради једанаест вртића у свим насељеним местима Општине Кула. Локална самоуправа ће, у делу обезбеђивања адекватних услова за боравак деце у вртићима, и убудуће издвајати финансијска средства и у сарадњи са руководством и стручним кадром ПУ Бамби решавати приоритетне проблеме. Наш задатак и циљ је да деци и васпитачима, као и помоћном особљу вртића, обезбедимо најбоље могуће услове за рад, јер деца су наша будућност и тако се морамо према њима и опходити, рекао је Бобан Дамјановић.

Обележавање Дечије недеље траје до 11. октобра, а због тренутне епидемиолошке ситуације све активности одвијају се у оквиру ПУ „Бамби“, односно, на отвореном простору и у васпитним групама.

Share.

Comments are closed.