u bodi Предстојећи спортски викенд ће обележити фудбал и рукомет

Предстојећи спортски викенд ће обележити фудбал и рукомет

0

У трећем колу првенства у Српској лиги група Војводина фудбалери Хајдука на свом терену у Кули дочекују Динамо из Панчева. Куљани су успешно почели сезону победом на свом и ремијем на гостујућем терену, играју добро и сасвим је разумљиво што најављују нови успех. Иако њихов противник Динамо у прва два кола није освојио ни бода то не сме да завара фудбалере Хајдука, па да у сусрет уђу по систему лако ћемо, већ морају дати свој максимум уколико желе да наставе успешну серију. Сусрет фудбалера Хајдука и Динама из Панчева ће на стадиону „Милан Средановић“ у Кули бити одигран сутра, а почеће у 16 часова и 30 минута.

Од три наша представника у Сомборској подручној лиги, у трећем колу првенства само је Русин домаћин. Крстурчани ће у недељу на свом терену угостити екипу Радничког из Раткова, која је у прва два кола остварила обе победе, што само говори да Русину неће бити лако да дође до бодова. Фудбалери Црвенке сутра гостују у Каравукову где се састају са Полетом, док наш трећи представник Липар у недељу иде у госте екипи Будућности у Параге. И ови сусрети ће почети у 16 сати и 30 минута.

У другом колу првенства у Сомборској међуопштинској лиги први разред Полет у Сивцу дочекује екипу Алекса Шантић, Младост ће у Крушчићу угостити екипу Дунава из Бачког Моноштора, док Кула иде у госте Задругару у Српски Милетић. Сви ови сусрети су на програму у недељу, а почеће у 16 часова и 30 минута.

Када су рукометна дешавања у питању у центру пажње у данима викенда биће 16. по реду меморијални рукометни турнир „Владе и Новак“ којег Рукометни клуб „Сивац 69“ организује у помен на своју двојицу трагично страдалих чланова Влада Џувера и Новака Стијеповића. Уз домаћина Сивац 69, на меморијалном турниру ће наступити супер б лигаши Црвенка и Врбас, као и прволигаш Херцеговац из Гајдобре. Сутра, првог турнирског дана од 16 часова састаће се Црвенка и Херцеговац, а након њих, од 18 сати и 30 минута Сивац 69 и Врбас. Поражени у овим сусретима ће у недељу од 16 часова одиграти дуел за треће место, а победници ће такође у недељу, од 18 часова и 30 минута у финалном сусрету дати одговор на питање ко ће бити најбољи учесник меморијалног рукометног турнира „Владе и Новак“.

На црвеначком ноћном турниру у малом фудбалу, који се игра за наградни фонд од 160 хиљада динара синоћ је одиграно пет сусрета, а постигнути су следећи резултати: у сусрету пионирских екипа Рудна глава је савладала ФК Црвенку са 8:1. У сениорској конкуренцији Малина је победила Пинк Пантер са 4:2, екипа ММ Гвожђара је била боља од екипе Кула 2 победивши је такође са 4:2, Клуб малог фудбала Хајдук је победио екипу Роштиљ Рачетовић са 2:0, док је Селтик паб са 5:3 победио екипу Ауто делови Ферари. Вечерас су на програму четири сусрета. У првом од 19 часова и 30 минута састаће се пионири Црвенке и Полета из Сивца, у другом од 20 часова и 15 минута, у конкуренцији сениора састаће се екипе Роштиљ Рачетовић и Ауто делови Ферари, потом од 21 сат екипе Портрет и Пинк Пантер, а од 21 сат и 50 минута играће Роштиљ Рачетовић и Ватрос. Организатор црвеначког ноћног турнира у малом фудбалу је Фудбалски клуб „Црвенка“.

Ђ.Бојанић

Share.

Leave A Reply