u bodi Историјски подвиг Сивчана

Историјски подвиг Сивчана

0

У квалификационој утакмици за попуну Прве лиге Север екипа Сивца 69 победила је Апатин резултатом 23:22. Рукометаши Сивца су овом победом забележили историјски успех, обезбедивши, по први пут, место у Првој лиги.

Од почетка утакмице играло се гол за гол, али су на предах са голом предности ипак отишли рукометаши Сивца. У наставку су Сивчани наставили са сјајном игром и успели да поведу са пет голова разлике, али су се Апатинци побринули да неутралишу предност и завршницу учине неизвесном. Екипа Сивца је ипак показала већу жељу за победом и на крају славила.

Играч утакмице је голман Сивчана Лука Глушчевић, који је сјајним одбранама створио својој екипи шансе за голове, које су на крају искоришћене.

На овој утакмици судили су Милосављевић Бориша и Тривковић Данијел. Утакмица је одиграна у Сомбору пред скоро пуним трибинима које су испунили навијачи и једног и другог клуба, који су организовано дошли да бодре своје миљенике. Виђено је спортско навијање и сусрет ова два тима протекао је у сјајној атмосфери, која одавно није забележена на рукометним паркетима Војводине.

Честитамо и једној и другој екипи на фер и коректној борби и желимо им пуно успеха у предстојећим такмичењима!

Share.

Comments are closed.