u bodi Одржан први радни састанак месних заједница из Западнобачког округа и Општине Бач

Одржан први радни састанак месних заједница из Западнобачког округа и Општине Бач

0

На иницијативу председника Савета месних заједница општине Кула, Бобана Дамјановића, данас је на Малом Стапару одржан радни састанак секретара месних заједница из Куле, Сомбора, Апатина, Оџака и Бача. На састанку је посебно било речи о предстојећем буџету за 2020 годину, као и о приоритетима и пројектима које треба реализовати у наредном периоду.

Према речима Бобана Дамјановића, ово је само један у низу састанака, који има за циљ да се унапреди рад месних заједница, и то по разним питањима који се тичу конкретних потреба грађана на локалном нивоу.

Он је посебно истакао важност изградње фабрике воде у Крушчићу и Руском Крстуру, проширење пута Крушчић – Руски Крстур, изградњу канализационе мреже у Сивцу, као и реконструкције Дома здравља и дечје амбуланте у Сивцу, за коју коју су већ обезбеђена средства од виших нивоа власти.

Дамјановић се захвалио секретарима месних заједница, као и председнику општине Кула, Дамјану Миљанићу, народном посланику Горану Николићу и одборнику у Скупштини града Сомбор, Зорану Русу што су пружили подршку и дали допринос ка што бољем повезивању локалних средина и упознавању са актуелним проблемима.

Наредни састанак ће се одржати 24. октобра у Апатину.

Share.

Comments are closed.