u bodi Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао наставку опремања сивачког спортског храма

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез присуствовао наставку опремања сивачког спортског храма

0

Покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез боравио је данас у Сивцу где је у новосаграђеној спортској хали присуствовао завршетку опремања овог сивачког спортског храма потребном опремом. Наиме, Покрајински секретаријат је обезбедио 2 милиона динара који су искоришћени за постављање кошева у хали, па ће уз рукомет и сивачки кошаркаши и кошаркашице од данас имати одличне услове за рад. Набављени су и мрежа за одбојку, мрежа за тенис, као и тегови. Секратара Батеза су у хали, уз општинско руководство и водеће људе сивачке месне заједнице, дочекали млади сивачки спортисти, а обраћајући се медијима покрајински секретар за спорт и омладину Владимир Батез је рекао:

-Данас имам велико задовољство да са председником општине Кула и секретаром Месне заједнице Сивац обиђем халу и присуствујем реализацији пројекта опремања спортске хале у Сивцу. Овде нисам први пут и желим да кажем да је Кула једна од општина која је највише уложила у спортску инфраструктуру и практично у сваком насељу имају озбиљан спортски објекат. Халу у Сивцу општина Кула је изградила из сопствених средстава, што је за сваку похвалу, а ми смо као секретаријат подржали опремање ове хале са новим електроподизивим кошевима, куповином мрежа за одбојку и тенис да би могли да пружимо деци овде у Сивцу што већи спортски садржај и да се оснује што већи број клубова у односу на оне који већ постоје. Задовољан сам и квалитетом опреме која је уграђена, овом лепом сликом хале препуне децом која се баве спортом – рекао је Батез.

Завршетком опремања сивачке хале задовољни су и челни људи локалне самоуправе, што потврђују и речи председника општине Кула Дамјана Миљанића, који је посебно апострофирао сарадњу са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину.

-Сарадња са Покрајинским секретаријатом је одлична не само због средстава која смо добили за разне пројекте, већ и због једног личног приступа господина Батеза, да својим присуством као што је данас и разговором са спортистима и нас из локалне самоуправе охрабри да улажемо у спортске објекте, свесни да ћемо увек имати подршку Покрајинског секретаријата – рекао је председник Општине Кула Дамјан Миљанић.

 

извор: qmedia

Share.

Comments are closed.