u bodi Почео 16. Меморијални рукометни турнир „Владе и Новак“

Почео 16. Меморијални рукометни турнир „Владе и Новак“

0

Када су рукометна дешавања у питању у центру пажње у овог викенда је шеснаести по реду Меморијални рукометни турнир „Владе и Новак“ којег Рукометни клуб „Сивац 69“ организује у помен на своју двојицу трагично страдалих чланова Влада Џувера и Новака Стијеповића.

Турнир је отворио председник општине Кула, Дамјан Миљанић који је поздрављајући присутне рекао да му је част што има прилику да отвори традиционални Меморијални рукометни турнир „Владе и Новак“ који се одржава већ шеснаести пут.

„Смисао локалне самоуправе је и да финансира програме из спорта. Трудимо се да у томе урадимо што више. Сваке године се износи које за те намене издвајамо повећавају, тако ће бити и у наредној години, када ће буџет бити повећан за 10 посто“, рекао је председник Миљанић и додао да ће локална самоуправа наставити да подржава овакве догађаје који за циљ имају промоцију спорта и омладине.

Уз домаћина Сивац 69, на Меморијалном турниру наступају Супер Б лигаши Црвенка и Врбас, као и прволигаш Херцеговац из Гајдобре. Првог турнирског дана састају се Црвенка и Херцеговац, а након њих, од 18 сати и 30 минута домаћин Сивац 69 и Врбас. Поражени у овим сусретима ће у недељу од 16 часова одиграти дуел за треће место, а победници ће такође у недељу, од 18 часова и 30 минута у финалном сусрету дати одговор на питање ко ће бити најбољи учесник Меморијалног рукометног турнира „Владе и Новак“.

Share.

Leave A Reply